Ενδοεπικοινωνίες-Βάσεις

-10%
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 1 PLUS BLUETOOTH
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 1 PLUS BLUETOOTH
Ενδοεπικοινωνία Freecom 1+ Single από την Cardo. Σύνδεση του αναβάτη με το κινητό του και τον συνεπιβάτη. Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό (μόνο 16 χιλιοστά). Εντυπωσιακή καθαρότητα ήχου. Λεπτά ηχεία 40 χιλιοστών σε συνδυασμό με προηγμένο επεξεργαστή ήχου θα κάνουν την επικοινωνία σας ζωντανή και εύκολη κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας! Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό στην βροχή, την λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση με πιστοποίηση IP67. Εφαρμόζεται σε όλα τα κράνη και η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.
94,35 €
104,84 €
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 2 PLUS
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 2 PLUS
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Freecom 2+ Single από την Cardo για σύνδεση του αναβάτη με το smartphone του και μία ακόμα συσκευή ενδοεπικοινωνίας Bluetooth (αναβάτης – συνεπιβάτης). Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό (μόνο 16 χιλιοστά). Εντυπωσιακή καθαρότητα ήχου με υψηλής ακουστικής ηχεία 40 χιλιοστών και σε συνδυασμό με προηγμένο επεξεργαστή ήχου θα κάνουν την επικοινωνία σας ζωντανή και εύκολη κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας. Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και στις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό στην βροχή, την λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση με πιστοποίηση IP67. Εφαρμόζεται σε όλα τα κράνη και η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη
128,23 €
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 2 PLUS ΣΕΤ 2 ΤΕΜ.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 2 PLUS ΣΕΤ 2 ΤΕΜ.
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Freecom 2+ Duo από την Cardo. Σετ 2 τεμαχίων που έρχεται προσεταρισμένο σε μία συσκευασία. Σύνδεση του αναβάτη με το smartphone του και μια ακόμα συσκευή ενδοεπικοινωνίας Bluetooth (αναβάτης – συνεπιβάτης).
225,81 €
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 BLUETOOTH
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 BLUETOOTH
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας FREECOM 4 από την Cardo. Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως με δυνατότητα σύνδεσης 4 αναβατών. Εμβέλεια μέχρι 1.200 μέτρα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στις παρεμβολές και τον θόρυβο αποδίδει το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Το ιδανικό gadget για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο.
177,42 €
-10%
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 PLUS SOUND JBL®
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 PLUS SOUND JBL®
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Freecom 4+ από την Cardo. Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως με δυνατότητα σύνδεσης 4 αναβατών. Εμβέλεια μέχρι 1.200 μέτρα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στις παρεμβολές και τον θόρυβο αποδίδει το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Το ιδανικό gadget για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο
159,68 €
177,42 €
Ενδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 PLUS ΣΕΤ 2 ΤΕΜ. SOUND JBL®
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO FREECOM 4 PLUS ΣΕΤ 2 ΤΕΜ. SOUND JBL®
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Freecom 4+ Duo από την Cardo.  Σετ 2 τεμαχίων που έρχεται προσεταρισμένο σε μία συσκευασία. Σύνδεση του αναβάτη με το smartphone του και μια ακόμα συσκευή ενδοεπικοινωνίας Bluetooth (αναβάτης – συνεπιβάτης). Το σύστημα ενδοεπικοινωνίας με τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως με δυνατότητα σύνδεσης 4 αναβατών. Εμβέλεια μέχρι 1.200 μέτρα. Εξαιρετικά αποτελεσματικό στις παρεμβολές και τον θόρυβο αποδίδει το διπλάσιο από τον ανταγωνισμό. Το ιδανικό gadget για τις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη και όχι μόνο.
354,84 €
Ενδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK BOLD SINGLE JBL®
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK BOLD SINGLE JBL®
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Packtalk Bold από την Cardo.  H Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication) το καθιστά το πιο ολοκληρωμένο και έξυπνο σύστημα επικοινωνίας μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Εξαιρετικά απλή χρήση και πάντα αποτελεσματική λειτουργεία, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες βροχής και αστραπών. Τίποτα δεν παρεμβάλλεται στην επικοινωνία σας! Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό, θα σας κρατήσει συνδεδεμένο με την ηλεκτρονική σας συσκευή αλλά και τους συνταξιδιώτες σας στην βροχή, τη λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Με εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση το Packtalk Bold διαθέτει πιστοποίηση IP67. Κρατήστε τα μάτια σας στον δρόμο και τα χέρια σας στο τιμόνι. Με το ολοκαίνουριο, συνεχώς ενεργοποιημένο σύστημα φυσικής φωνητικής λειτουργίας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πιέσετε διακόπτη, να ρυθμίσετε ήχο, να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Απλά πείτε «hey Cardo» και το Packtalk Bold θα εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή σας. Ζήστε την ενδοεπικοινωνία με τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι!
266,13 €
-10%
Ενδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK SLIM SINGLE JBL® SOUND
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ενδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK SLIM SINGLE JBL® SOUND
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Packtalk Slim από την Cardo. Η ανανεωμένη λεπτή σχεδίασή του θα σας κερδίσει! To Packtalk Slim ενσωματώνει όλες τις μοναδικές τεχνολογίες του Packtalk Bold αλλά σε πιο λειτουργική και λεπτή εμφάνιση! H Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication) το καθιστά το πιο ολοκληρωμένο και έξυπνο σύστημα επικοινωνίας μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Εξαιρετικά απλή χρήση και πάντα αποτελεσματική λειτουργεία, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες βροχής και αστραπών. Τίποτα δεν παρεμβάλλεται στην επικοινωνία σας!
239,52 €
266,13 €
Ενδοεπικοινωνία CARDOFREECOM 1 BLUETOOTH
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDOFREECOM 1 BLUETOOTH
Ενδοεπικοινωνία FREECOM 1 από την Cardo. Σύνδεση του αναβάτη με το κινητό του. Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό (μόνο 16 χιλιοστά). Εντυπωσιακή καθαρότητα ήχου. Λεπτά ηχεία 40 χιλιοστών σε συνδυασμό με προηγμένο επεξεργαστή ήχου θα κάνουν την επικοινωνία σας ζωντανή και εύκολη κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας! Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό στην βροχή, την λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση με πιστοποίηση IP67. Εφαρμόζεται σε όλα τα κράνη και η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.
104,84 €
ΘΗΚΗ ΓΙΑ SMARTPHONE SHAPEHART ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
ΘΗΚΗ ΓΙΑ SMARTPHONE SHAPEHART ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
Η απόλυτη βάση smartphone της SHAPEHEART με μαγνήτη για τη μοτοσυκλέτα σας. Γαλλικής προέλευσης, είναι πανεύκολη στην τοποθέτηση, εύκολη στη χρήση, προστατεύει το smartphone σας από τη βροχή και εξασφαλίζει εξαιρετική αξιοπιστία σε οποιονδήποτε δρόμο. Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής στην αγορά.
28,23 €
-10%
Κιτ Ακουστικών CARDO JBL® 45mm
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΚιτ Ακουστικών CARDO JBL® 45mm
Το Σετ ακουστικών από την JBL® για την CARDO, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλα τα εξελιγμένα κράνη. Η πείρα και η εξειδίκευση της JBL® στο πολύ αναγκαίο θέμα του ήχου για τον αναβάτη μοτοσυκλέτας, δημιούργησαν αυτό το μοναδικό κιτ όπου ο αέρας, ο θόρυβος της μηχανής σου και όλα όσα επηρεάζουνε την ποιότητα ήχου της ενδοεπικοινωνίας σου, εξαφανίζονται!
72,58 €
80,65 €