Ενδοεπικοινωνίες-Βάσεις

-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK BOLD SINGLE DMC JBL®
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK BOLD SINGLE DMC JBL®


Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Packtalk Bold από την Cardo.  H Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication) το καθιστά το πιο ολοκληρωμένο και έξυπνο σύστημα επικοινωνίας μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Εξαιρετικά απλή χρήση και πάντα αποτελεσματική λειτουργεία, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες βροχής και αστραπών. Τίποτα δεν παρεμβάλλεται στην επικοινωνία σας! Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό, θα σας κρατήσει συνδεδεμένο με την ηλεκτρονική σας συσκευή αλλά και τους συνταξιδιώτες σας στην βροχή, τη λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Με εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση το Packtalk Bold διαθέτει πιστοποίηση IP67. Κρατήστε τα μάτια σας στον δρόμο και τα χέρια σας στο τιμόνι. Με το ολοκαίνουριο, συνεχώς ενεργοποιημένο σύστημα φυσικής φωνητικής λειτουργίας, δεν θα χρειαστεί ποτέ να πιέσετε διακόπτη, να ρυθμίσετε ήχο, να ενεργοποιήσετε τη συσκευή. Απλά πείτε «hey Cardo» και το Packtalk Bold θα εκτελέσει οποιαδήποτε εντολή σας. Ζήστε την ενδοεπικοινωνία με τον τρόπο που θα έπρεπε να είναι!
305,91 €
339,90 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 4X SOUND JBL® ΜΟΝΗ
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 4X SOUND JBL® ΜΟΝΗ
Νέα σειρά ενδοεπικοινωνίας Bluetooth της Cardo, FREECOM 4X, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει μέγιστη ποιότητα και λειτουργικότητα στην επικοινωνία.
242,91 €
269,90 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 4X SOUND JBL® DUO
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 4X SOUND JBL® DUO
Νέα σειρά ενδοεπικοινωνίας Bluetooth της Cardo, FREECOM 4X DUO, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει μέγιστη ποιότητα και λειτουργικότητα στην επικοινωνία. Συμπεριλαμβάνει άλλη μια μονάδα προσεταρισμένη για απευθείας χρήση.
450,00 €
500,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 2X SOUND JBL® DUO
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 2X SOUND JBL® DUO
Νέα σειρά ενδοεπικοινωνίας Bluetooth της Cardo, FREECOM 2X DUO, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει μέγιστη ποιότητα και λειτουργικότητα στην επικοινωνία. Προσεταρισμένη για αναβάτη και συναναβάτη.
359,10 €
399,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT HD ΜΟΝΗ
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT HD ΜΟΝΗ


Η νέα πολυαναμενόμενη ενδοεπικοινωνία Bluetooth της Cardo, η SPIRIT HD, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει και τον πιο δύσπιστο χρήστη ότι μπορεί να κάνει την καθημερινή του ζωή πάνω στη μοτοσυκλέτα του πολύ εύκολη, λειτουργική και διασκεδαστική πάντα με ασφάλεια !Η SPIRIT HD θα σου χαρίσει όλες τις μοναδικές δυνατότητες της Cardo σε μια τιμή που καταπλήσσει!
135,00 €
150,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT DUO
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT DUO


Η νέα πολυαναμενόμενη ενδοεπικοινωνία Bluetooth της Cardo, η Spirit σε DUO έκδοση. Προσεταρισμένες δυο μονάδες για απευθείας επικοινωνία οδηγού και συναναβάτη. Νέα δεδομένα  στην καθημερινή χρήση μοτοσυκλέτας, τηλεφώνου και επικοινωνίας. Η Cardo Spirit Duo θα κάνει του ζωή πάνω στη μοτοσυκλέτα πολύ εύκολη, λειτουργική και διασκεδαστική πάντα με ασφάλεια !Η Spirit Duo θα σου χαρίσει όλες τις μοναδικές δυνατότητες της Cardo σε μια τιμή που καταπλήσσει!
171,00 €
190,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT HD DUO
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT HD DUO

Η νέα πολυαναμενόμενη ενδοεπικοινωνία Bluetooth της Cardo, η Spirit HD DUO, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει και τον πιο δύσπιστο χρήστη ότι μπορεί να κάνει την καθημερινή του ζωή πάνω στη μοτοσυκλέτα του πολύ εύκολη, λειτουργική και διασκεδαστική πάντα με ασφάλεια !Η Spirit Hd Duo θα σου χαρίσει όλες τις μοναδικές δυνατότητες της Cardo σε μια τιμή που καταπλήσσει, έτοιμη για να χρησιμοποιηθεί από έναν οδηγό και τον συναναβάτη του.
256,50 €
285,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 2X SOUND JBL® ΜΟΝΗ
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO FREECOM 2X SOUND JBL® ΜΟΝΗ
Νέα σειρά ενδοεπικοινωνίας Bluetooth της Cardo, FREECOM 2X , ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να προσφέρει μέγιστη ποιότητα και λειτουργικότητα στην επικοινωνία.
188,91 €
209,90 €
ΘΗΚΗ ΓΙΑ SMARTPHONE SHAPEHART ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
ΘΗΚΗ ΓΙΑ SMARTPHONE SHAPEHART ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
Η απόλυτη βάση smartphone της SHAPEHEART με μαγνήτη για τη μοτοσυκλέτα σας. Γαλλικής προέλευσης, είναι πανεύκολη στην τοποθέτηση, εύκολη στη χρήση, προστατεύει το smartphone σας από τη βροχή και εξασφαλίζει εξαιρετική αξιοπιστία σε οποιονδήποτε δρόμο. Η καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής στην αγορά.
35,00 €
Ενδοεπικοινωνία CARDOFREECOM 1 BLUETOOTH
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΕνδοεπικοινωνία CARDOFREECOM 1 BLUETOOTH
Ενδοεπικοινωνία FREECOM 1 από την Cardo. Σύνδεση του αναβάτη με το κινητό του. Αεροδυναμικής σχεδίασης, εξαιρετικά λεπτό (μόνο 16 χιλιοστά). Εντυπωσιακή καθαρότητα ήχου. Λεπτά ηχεία 40 χιλιοστών σε συνδυασμό με προηγμένο επεξεργαστή ήχου θα κάνουν την επικοινωνία σας ζωντανή και εύκολη κατά τη διάρκεια των διαδρομών σας! Εξαιρετικά ανθεκτικό στις κρούσεις αλλά και τις καιρικές συνθήκες. Για κάθε στυλ οδήγησης εντός ή εκτός δρόμου. Ανθεκτικό στην βροχή, την λάσπη, το χιόνι, την σκόνη. Εγγύηση ορθής λειτουργίας σε κάθε καιρό και κατάσταση με πιστοποίηση IP67. Εφαρμόζεται σε όλα τα κράνη και η τοποθέτηση είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.
130,00 €
Κιτ Ακουστικών CARDO JBL® 45mm
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑΚιτ Ακουστικών CARDO JBL® 45mm
Το Σετ ακουστικών από την JBL® για την CARDO, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν σε όλα τα εξελιγμένα κράνη. Η πείρα και η εξειδίκευση της JBL® στο πολύ αναγκαίο θέμα του ήχου για τον αναβάτη μοτοσυκλέτας, δημιούργησαν αυτό το μοναδικό κιτ όπου ο αέρας, ο θόρυβος της μηχανής σου και όλα όσα επηρεάζουνε την ποιότητα ήχου της ενδοεπικοινωνίας σου, εξαφανίζονται!
100,00 €
-10%
Ενδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK SLIM SINGLE JBL® SOUND
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Ενδοεπικοινωνία CARDO PACKTALK SLIM SINGLE JBL® SOUND
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας Packtalk Slim από την Cardo. Η ανανεωμένη λεπτή σχεδίασή του θα σας κερδίσει! To Packtalk Slim ενσωματώνει όλες τις μοναδικές τεχνολογίες του Packtalk Bold αλλά σε πιο λειτουργική και λεπτή εμφάνιση! H Επικοινωνία Δυναμικού Πλέγματος DMC (Dynamic Mesh Communication) το καθιστά το πιο ολοκληρωμένο και έξυπνο σύστημα επικοινωνίας μοτοσυκλετιστών στον κόσμο. Εξαιρετικά απλή χρήση και πάντα αποτελεσματική λειτουργεία, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες βροχής και αστραπών. Τίποτα δεν παρεμβάλλεται στην επικοινωνία σας!
305,91 €
339,90 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK EDGE KTM
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK EDGE KTM
Νέα ενδοεπικοινωνία Cardo Packtalk Edge με σχεδιασμό της εταιρείας KTM με συνδεσιμότητα DMC 2ης γενιάς από την κορυφαία εταιρεία σε συστήματα ενδοεπικοινωνίας, Cardo.  Η νέα γενιά του bestseller Packtalk με αναβαθμισμένη τεχνολογία Bluetooth και όχι μόνο, έφτασε για να παραμείνει πρώτη στις προτιμήσεις εκείνων που θέλουν άνεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα κατά την οδήγηση!
351,00 €
390,00 €
-10%
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK EDGE HONDA
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO PACKTALK EDGE HONDA
Νέα ενδοεπικοινωνία Cardo Packtalk Edge Honda με συνδεσιμότητα DMC 2ης γενιάς από την κορυφαία εταιρεία σε συστήματα ενδοεπικοινωνίας, Cardo.  Η νέα γενιά του bestseller Packtalk με αναβαθμισμένη τεχνολογία Bluetooth και όχι μόνο, έφτασε για να παραμείνει πρώτη στις προτιμήσεις εκείνων που θέλουν άνεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα κατά την οδήγηση!
351,00 €
390,00 €
ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT ΜΟΝΗ


ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ CARDO SPIRIT ΜΟΝΗ
Η νέα πολυαναμενόμενη ενδοεπικοινωνία Bluetooth της Cardo, η SPIRIT, ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει και τον πιο δύσπιστο χρήστη ότι μπορεί να κάνει την καθημερινή του ζωή πάνω στη μοτοσυκλέτα του πολύ εύκολη, λειτουργική και διασκεδαστική πάντα με ασφάλεια !Η SPIRIT θα σου χαρίσει όλες τις μοναδικές δυνατότητες της Cardo σε μια τιμή που καταπλήσσει!
99,90 €