Γεννήτριες

Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA EF2000iS
Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA  EF2000iS
Όλη η ισχύς που θα χρειαστείτε είναι στα χέρια σας, είτε για απλή οικιακή χρήση, είτε για την τροφοδότηση ηλεκτρικού εξοπλισμού υψηλής απόδοσης. Η EF2000iS είναι μια από τις ελαφρύτερες γεννήτριες, με το βάρος της να μην ξεπερνά τα 21 κιλά, γεγονός που επιτρέπει την εύκολη μεταφορά της με το ένα χέρι.
Παρά την ισχύ της, η μεγάλης χωρητικότητας εξάτμιση εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή εκπομπή θορύβου, μόλις 51,5 dB (A). * Ο μικρών διαστάσεων πίνακας ελέγχου με τα χειριστήρια στη μια πλευρά, καθιστά τη γεννήτρια, εύκολη στη χρήση και ταιριάζει απόλυτα με την καθαρή ρετρό εμφάνισή της. Το ρεζερβουάρ των 4,2 λίτρων εξασφαλίζει 10,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας σε 1/4 ονομαστικό φορτίο. Έτσι, είτε την χρησιμοποιείτε στο κάμπινγκ, είτε σε έναν κλειστό επαγγελματικό χώρο, αυτή η γεννήτρια χωρίς ψύκτρες, θα καλύψει πλήρως την κάθε σας ανάγκη παραγωγής ενέργειας.
 
* σε ¼ ονομαστικό φορτίο από 7 μέτρα.
1.530,00 €
Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA EF2200iS
Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA  EF2200iSΟπουδήποτε και αν βρεθείτε και οτιδήποτε κι αν κάνετε, η μικρών διαστάσεων και ελαφριά γεννήτρια EF2200iS είναι έτοιμη για άμεση παροχή ενέργειας, στη δουλειά ή την αναψυχή. Η σειρά πρακτικών χαρακτηριστικών της, κάνουν εύκολο τον χειρισμό της και με το χαμηλό της βάρος που δεν ξεπερνά τα 25 κιλά, αυτή η στιβαρή γεννήτρια είναι εύκολη, τόσο στη χρήση, όσο και στη μεταφορά.
Πανίσχυρη, ήσυχη, οικονομική και με μικρές διαστάσεις, η υψηλής απόδοσης Yamaha EF2200iS προσφέρει άφθονη ενέργεια που θα καλύψει πλήρως κάθε σας ανάγκη. Έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει 2.2kVA μέγιστης καθαρής ισχύος, οπουδήποτε και σε ένα ευρύτατο φάσμα εφαρμογών. Στιβαρός σχεδιασμός με προηγμένη τεχνολογία Yamaha.
Βολικός σχεδιασμός τριών λαβών για εύκολη μεταφορά από 2 άτομα. Το κουμπί επαναφοράς για περίπτωση υπερφόρτωσης αποκαθιστά την παραγωγή ισχύος μέσα σε 3 δευτερόλεπτα.
Η τεχνολογία Easy Carburettor Drain της Yamaha αναιρεί τα προβλήματα παλαιωμένου καυσίμου
Δείκτης καυσίμου και πίνακας χειρισμού με φωτισμό LED
Μικρές διαστάσεις και χαμηλό βάρος μόλις 25 kg
Η τεχνολογία έξυπνης ρύθμισης ταχύτητας (Smart Throttle) της Yamaha προσφέρει έως και 10,5 ώρες συνεχούς λειτουργίας σε ¼ φορτίο. Με εξαιρετικά χαμηλή παραγωγή θορύβου στα μόλις 57dBA (σε 7 μέτρα και ¼ φορτίο), η EF2200iS θα σας καλύψει πλήρως, με πολύ χαμηλά επίπεδα θορύβου και αποτελεσματικότητα, στη δουλειά ή την αναψυχή.


1.820,00 €
Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA EF3000iSE
Γεννήτρια Ρεύματος YAMAHA EF3000iSE
Αποκτήστε τη δύναμη που χρειάζεστε, σε οποιαδήποτε εφαρμογή από μια καφετιέρα, μέχρι και ένα ισχυρό αλυσοπρίονο, με τον πλέον φιλικό τρόπο και τις μικρότερες δυνατές διαστάσεις. Η EF3000iSEπροσφέρει χωρητικότητα 3,0 kVA και μέγιστο χρόνο λειτουργίας άνω των 20 ωρών, με ¼ ονομαστικό φορτίο και στην Οικονομική Λειτουργία Ελέγχου.
Παρά την εξαιρετική ισχύ της, η EF3000iSEπαρέχει πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου κατά τη λειτουργία στα 51 * dB (Α). Με τους τέσσερις τροχούς που διαθέτει, η μεταφορά της δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη.
Ο αισθητήρας ελέγχου φορτιού της έξυπνης ρύθμισης ταχύτητας (Smart Throttle) της Yamaha, προσαρμόζει αυτόματα τις στροφές του κινητήρα, ώστε να ταιριάξει απόλυτα με το φορτίο, παρέχοντας οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου και μείωση των μηχανικών θορύβων.
 
* σε ¼ ονομαστικό φορτίο από 7 μέτρα.
3.450,00 €