Ποδήλατα City

Φίλτρα

Κατασκευαστής
Μέγεθος Σκελετού
Μέγεθος Τροχού
Αριθμός Ταχυτήτων
Εμφάνιση 1 - 5 από 5 προϊόντων
 • Quick view Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 26" Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 26"
  € 169,90

  Ποδήλατο City Clermont Eclipse 26". Γνωρίστε τη νέα σειρά City ποδηλάτων της Clermont! Θέλετε ένα ποδήλατο για να κινείστε άνετα μέσα στην πόλη; Αυτό είναι το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. * Όλα τα ποδήλατα συναρμολογούνται, ελέγχονται, και αποστέλλονται δεμένα και ελεγμένα!

  € 169,90
 • Quick view Ποδήλατο City Ballistic Soleil Ποδήλατο City Ballistic Soleil
  € 239,00

  Ποδήλατο City Ballistic Soleil. Γνωρίστε τη νέα σειρά City ποδηλάτων της Ballistic! Θέλετε ένα ποδήλατο για να κινείστε άνετα μέσα στην πόλη; Αυτό είναι το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. * Όλα τα ποδήλατα συναρμολογούνται, ελέγχονται, και αποστέλλονται δεμένα και ελεγμένα!

  € 239,00
 • Quick view Ποδήλατο City Ballistic Vitality Ποδήλατο City Ballistic Vitality
  € 289,00

  Ποδήλατο City Ballistic Vitality. Γνωρίστε τη νέα σειρά City ποδηλάτων της Ballistic! Θέλετε ένα ποδήλατο για να κινείστε άνετα μέσα στην πόλη; Αυτό είναι το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. * Όλα τα ποδήλατα συναρμολογούνται, ελέγχονται, και αποστέλλονται δεμένα και ελεγμένα!

  € 289,00
 • Quick view Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 26" Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 26"
  € 189,00

  Ποδήλατο City Clermont Eclipse 26". Γνωρίστε τη νέα σειρά City ποδηλάτων της Clermont! Θέλετε ένα ποδήλατο για να κινείστε άνετα μέσα στην πόλη; Αυτό είναι το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. * Όλα τα ποδήλατα συναρμολογούνται, ελέγχονται, και αποστέλλονται δεμένα και ελεγμένα! 35cm: Φυστικί,Μπεζ43cm: Φουξ ,Φυστικί,Ανοιχτό Γκρι

  € 189,00
 • Quick view Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 28" Ποδήλατο Trekking Clermont Eclipse 28"
  € 199,00

  Ποδήλατο City Clermont Eclipse 28". Γνωρίστε τη νέα σειρά City ποδηλάτων της Clermont! Θέλετε ένα ποδήλατο για να κινείστε άνετα μέσα στην πόλη; Αυτό είναι το ιδανικό ποδήλατο για εσάς. * Όλα τα ποδήλατα συναρμολογούνται, ελέγχονται, και αποστέλλονται δεμένα και ελεγμένα!

  € 199,00
Εμφάνιση 1 - 5 από 5 προϊόντων
Καλάθι Αγορών 0 Καλάθι Αγορών

Κανένα Προϊόν

Δωρεάν Μεταφορικά! Μεταφορικά
€ 0,00 Φ.Π.Α.
€ 0,00 Σύνολο

Τιμές με Φ.Π.Α.

Ολοκλήρωση Αγορών

Follow us on Facebook