Αγωνιστική έκδοση YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Αγωνιστική έκδοση YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ!!!

Τηλεφωνήστε στο 24310-77577 για να μάθετε την επιπλεόν έκπτωση και τα πακέτα δώρων μας!

Μικρότερο βάρος, περισσότερη ισχύς και πιο ευέλικτος χειρισμός: Η νέα YZ450F ανεβάζει τον πήχη με κάθε τρόπο. Γεγονός που την καθιστά τη βέβαιη επιλογή για κάθε οδηγό αγώνων που απαιτεί νικηφόρες επιδόσεις σε συνδυασμό με απόλυτο έλεγχο.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας των τελευταίων ημερών ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και καθυστερήσεις στις επιδόσεις των παραγγελιών.

Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσουμε τις αποστολές των αντικειμένων το συντομότερο δυνατόν.

Περιγραφή

Αγωνιστική έκδοση YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition

Οι αναβάτες της Monster Energy Yamaha Factory MX2 ανεβαίνουν τακτικά στο βάθρο στα FIM Grand Prix, αποδεικνύοντας ότι η υψηλής τεχνολογίας YZ250F είναι σχεδιασμένη για να κερδίζει. Με την αποκλειστική μαύρη εξωτερική σχεδίαση και τα γραφικά εργοστασιακού στυλ, η YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition είναι η ευκαιρία σας να μπείτε κατευθείαν στη δράση!

Η περιπέτεια ξεκινά εδώ.

Το 2022, η YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition θα διαθέτει νέες ρυθμίσεις απόσβεσης χαμηλής ταχύτητας, ενώ το εξεζητημένο πλαίσιο αλουμινίου, με ενσωματωμένη ισορροπία ακαμψίας παρέχει άφθονη ανατροφοδότηση. Επιπλέον, το πιο πρόσφατο μοντέλο διαθέτει φαρδύτερη ζάντα 2,15 και ελαστικό 110/90, καθώς και πιο ελαφριά πλήμνη και αλυσίδα που μειώνουν το μη αναρτώμενο βάρος.

Με τον κορυφαίο στην αγορά κινητήρα με ανεστραμμένη κεφαλή, το νέο πίσω γρανάζι με χρυσαφί αλυσίδα, καθώς και τις ζάντες DID, αυτή η μοτοσυκλέτα με εργοστασιακό στυλ προσφέρει αυξημένη πρόσφυση και περισσότερη ισχύ για την καλύτερη δυνατή εκκίνηση. Παράλληλα, οι αναβάτες μπορούν να αποκτήσουν ένα πραγματικό πλεονέκτημα με την εύχρηστη εφαρμογή Yamaha Power Tuner για ρύθμιση έξω από την πίστα. Γρήγορη, ευέλικτη και έξυπνη, η YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τις απόλυτες επιδόσεις σε κάθε πίστα: Η περιπέτεια ξεκινά εδώ.

Με μια ματιά

  • Πλαίσιο αγωνιστικής έκδοσης Monster Energy Yamaha Racing Edition
  • Βελτιωμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης
  • Νέα, ελαφρά μέρη πλαισίου
  • Σχεδίαση κινητήρα που έχει χαρίσει μεγάλες νίκες στο MX
  • Φαρδύτερη πίσω ζάντα και ελαστικό
  • Διακόπτης χαρτογράφησης δύο θέσεων στο τιμόνι
  • Δαγκάνα φρένου με μεγάλο έμβολο
  • Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου
  • Εύχρηστη εφαρμογή Power Tuner

Αγωνιστική έκδοση YZ250F Monster Energy Yamaha Racing Edition

Το motocross είναι ένα από τα πιο σκληρά αθλήματα που υπάρχουν. Αν θέλετε να πετύχετε, πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία. Επειδή κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Με τον κινητήρα υψηλής τεχνολογίας με ανεστραμμένη κεφαλή που προσφέρει άμεσα διαθέσιμες επιδόσεις για εκρηκτική επιτάχυνση, η YZ250F Monster Energy Racing Edition έχει όλα όσα χρειάζεστε για να μπείτε στη victorYZone.

Χαρακτηριστικά
Νέο