Αγωνιστική έκδοση YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Αγωνιστική έκδοση YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 84 ΔΟΣΕΙΣ!!!

Τηλεφωνήστε στο 24310-77577 για να μάθετε την επιπλεόν έκπτωση και τα πακέτα δώρων μας!

Μικρότερο βάρος, περισσότερη ισχύς και πιο ευέλικτος χειρισμός: Η νέα YZ450F ανεβάζει τον πήχη με κάθε τρόπο. Γεγονός που την καθιστά τη βέβαιη επιλογή για κάθε οδηγό αγώνων που απαιτεί νικηφόρες επιδόσεις σε συνδυασμό με απόλυτο έλεγχο.

YAMAHA ΝΟΥΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 - ΤΡΙΚΑΛΑ

*Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας, και ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και καθυστερήσεις στις επιδόσεις των παραγγελιών.

Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσουμε τις αποστολές των αντικειμένων το συντομότερο δυνατόν.

Περιγραφή

Αγωνιστική έκδοση YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition

Με την τεχνολογία που έχει προσφέρει νίκες σε αγώνες MXGP, αποκλειστικό μαύρο χρώμα και τα γραφικά εργοστασιακού στυλ, η YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition είναι η μοτοσυκλέτα που θέλει κάθε αναβάτης. Και όταν στόχος σας είναι η κορυφή, αυτό είναι το κατάλληλο σημείο για να ξεκινήσετε.

Τερματίστε πρώτοι. Ξεκινήστε εδώ.

Εξοπλισμένη με προηγμένο κινητήρα με ανεστραμμένη κεφαλή και ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου, καθώς και βελτιστοποιημένη απόδοση ισχύος από το Σύστημα Ελέγχου Εκκίνησης, η YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition παρέχει την ιδανική ισορροπία απόδοσης και ακαμψίας, για ακρίβεια στον χειρισμό και ευελιξία στις στροφές.

Στις περαιτέρω βελτιώσεις περιλαμβάνονται νέες ρυθμίσεις απόσβεσης χαμηλής ταχύτητας στην κορυφαία στην κατηγορία ανάρτηση για ακόμα μεγαλύτερη ευστάθεια, καθώς και ελαφρύτερη πίσω πλήμνη και νέα αλυσίδα που μειώνουν το μη αναρτώμενο βάρος. Επίσης, χάρη στο μειωμένο βάρος σε συνδυασμό με την άφθονη ισχύ και την ακρίβεια στον χειρισμό, καθώς και την εύχρηστη εφαρμογή Yamaha Power Tuner, η YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition προσφέρει όλες τις εξαιρετικές επιδόσεις που χρειάζεστε. Έτσι, λοιπόν, όταν στόχος σας είναι η κορυφή, όλα ξεκινούν από εδώ.

Με μια ματιά

  • Πλαίσιο αγωνιστικής έκδοσης Monster Energy Yamaha Racing Edition
  • Βελτιωμένες ρυθμίσεις μπροστινής και πίσω ανάρτησης
  • Νέα, ελαφρά μέρη πλαισίου
  • Εξαιρετικά μικρών διαστάσεων κινητήρας 450 κ.εκ. υψηλής τεχνολογίας
  • Σύστημα Ελέγχου Εκκίνησης
  • Στιβαρός συμπλέκτης και κιβώτιο ταχυτήτων
  • Ελαφρύ πλαίσιο αλουμινίου
  • Ειδικά μορφοποιημένος σωλήνας εξάτμισης για συγκέντρωση των μαζών κοντά στο κέντρο βάρους της μοτοσυκλέτας
  • Εύχρηστη εφαρμογή Power Tuner
  • Διακόπτης χαρτογράφησης δύο θέσεων στο τιμόνι

Αγωνιστική έκδοση YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition

Οι συνθήκες του motocross μπορούν να αλλάξουν γρήγορα, όταν το έδαφος της πίστας αλλάζει ή όταν ο καιρός δεν είναι καλός. Και σε τέτοιες περιπτώσεις, το Power Tuner της Yamaha σάς επιτρέπει να αποκτάτε ένα πραγματικό πλεονέκτημα ρυθμίζοντας γρήγορα την απόδοση ισχύος της YZ450F Monster Energy Yamaha Racing Edition, ώστε να έχετε τον πλήρη έλεγχο σε διάφορες συνθήκες.

Χαρακτηριστικά
12 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ