Αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΩΣ 72 ΔΟΣΕΙΣ!!!

Τηλεφωνήστε στο 24310-77577 για να μάθετε την επιπλεόν έκπτωση και τα πακέτα δώρων μας!

Μικρότερο βάρος, περισσότερη ισχύς και πιο ευέλικτος χειρισμός: Η νέα YZ450F ανεβάζει τον πήχη με κάθε τρόπο. Γεγονός που την καθιστά τη βέβαιη επιλογή για κάθε οδηγό αγώνων που απαιτεί νικηφόρες επιδόσεις σε συνδυασμό με απόλυτο έλεγχο.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της έξαρσης της πανδημίας των τελευταίων ημερών ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και καθυστερήσεις στις επιδόσεις των παραγγελιών.

Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσουμε τις αποστολές των αντικειμένων το συντομότερο δυνατόν.

Περιγραφή

Αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition

Πλήρως ανασχεδιασμένη και εξοπλισμένη με τον ταχύτερο κινητήρα και πλαίσιο μικρότερων διαστάσεων, η ολοκαίνουργη YZ125 είναι η απόλυτη αγωνιστική μηχανή. Τώρα διαθέσιμη στην αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition με μαύρο πλαίσιο και εργοστασιακά γραφικά σε στυλ ομάδας, προσφέρει σε κάθε φιλόδοξο έφηβο αναβάτη την ευκαιρία να έχει ένα αντίγραφο μοτοσυκλέτας και να αγωνιστεί με αυτή.

Ανεβάστε ψηλότερα τις επιδόσεις σας.

Με δίχρονο μονάδα ισχύος 125 κ.εκ. με νέα τα εσωτερικά στοιχεία κινητήρα, καθώς και ανασχεδιασμένο σύστημα YPVS (Yamaha Power Valve System) και νέο καρμπυρατέρ Keihin powerjet για εκρηκτική επιτάχυνση, η αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition αναπτύσσει περισσότερη ισχύ αιχμής που σας βοηθά να απογειώνετε τους χρόνους σας. Επιπλέον, το κιβώτιο 6 ταχυτήτων και οι ανανεωμένες σχέσεις μετάδοσης βοηθούν στην εξοικονόμηση πολύτιμων δευτερολέπτων από τους χρόνους των γύρων σας.

Με τον αποκλειστικό χρωματικό συνδυασμό μαύρου και μπλε και τα εργοστασιακά γραφικά σε στυλ ομάδας, η αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Racing Edition είναι η απόλυτη αγωνιστική μοτοσυκλέτα παραγωγής. Το λεπτό πλαίσιο νέας σχεδίασης και το επίπεδο κάθισμά της σάς επιτρέπουν να μετατοπίζετε το βάρος γρήγορα για απόλυτο έλεγχο – και με το πανίσχυρο νέο σύστημα πέδησης και την τελευταίας τεχνολογίας ανάρτηση, αυτή η ειδική έκδοση προορίζεται για την victorYZone!

Με μια ματιά

  • Πλαίσιο αγωνιστικής έκδοσης Monster Energy Yamaha Racing Edition
  • Αυξημένη ισχύς και καλύτερη ευχρηστία
  • Νέο καρμπυρατέρ Keihin Powerjet με TPS
  • Νέα, sport, εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση πλαισίου
  • Κιβώτιο 6 ταχυτήτων με ομαλή αλλαγή σχέσεων
  • Εισαγωγή αέρα με υψηλή αποδοτικότητα
  • Εργονομία ειδικά αναπτυγμένη για αγώνες
  • Η καλύτερη στην κατηγορία της ανάρτηση KYB
  • Πανίσχυρο σύστημα πέδησης
  • Νέο πίσω πλαίσιο

Αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition

Με τις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα, το ευέλικτο πλαίσιο και τη θρυλική ποιότητα και αντοχή της Yamaha, η αγωνιστική έκδοση YZ125 Monster Energy Yamaha Racing Edition είναι η μοτοσυκλέτα επιλογής για τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Όταν δείχνετε καλά, νοιώθετε καλά και όταν νιώθετε καλά, θα μπορείτε να την οδηγήσετε στο 100% - κάθε φορά.

Χαρακτηριστικά
Νέο