Μηχανη Yamaha Tracer 7 GT 2022
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Μηχανη Yamaha Tracer 7 GT 2022

Μηχανη Yamaha Tracer 7 GT 2022


YAMAHA ΝΟΥΛΑΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 15 - ΤΡΙΚΑΛΑ

*Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της τρέχουσας κατάστασης με την πανδημία του κορονοϊού, δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τις διαθεσιμότητες των προϊόντων μας, και ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων και καθυστερήσεις στις επιδόσεις των παραγγελιών.

Ζητάμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευθετήσουμε τις αποστολές των αντικειμένων το συντομότερο δυνατόν.

Περιγραφή

Μηχανη Yamaha  Tracer 7 GT 2021

Η TRACER 7 GT αποτελεί μια αληθινή μοτοσυκλέτα sport touring που μπορεί να σας προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης μεγάλων αποστάσεων. Με πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων, ψηλό ανεμοθώρακα και άνετη σέλα, η ελαφρύτερη στην κατηγορία της μοτοσυκλέτα sport touring, προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό ανάμεσα σε εκπληκτικές επιδόσεις, υψηλή ευελιξία και άριστες δυνατότητες ταξιδιού.

Έξυπνη στις στροφές

Τροφοδοτούμενη από τον εξαιρετικό υψηλής ροπής κινητήρα CP2 τύπου crossplane 698 κ.εκ. με προδιαγραφές EU5, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς κινητήρες που έχει κατασκευάσει πότε η Yamaha, η TRACER 7 GT απευθύνεται σε αναβάτες όπως εσείς, που αναζητούν την απόλαυση μιας sport μοτοσυκλέτας σε συνδυασμό με υψηλή αυτονομία για ταξίδια αλλά και ευελιξία στην πόλη – και όλα αυτά με άποψη.

Οι διπλοί προβολείς LED και η εξωτερική σχεδίαση νέας γενιάς χαρίζουν στην TRACER 7 GT μια δυναμική και επιθετική εμφάνιση που την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της κατηγορίας της. Με την κορυφαία στην κατηγορία του αναλογία ισχύος/βάρους, σε συνδυασμό με το ευέλικτο πλαίσιο και το υψηλό επίπεδο οδηγικής άνεσης, το μοντέλο αυτό σας προσφέρει έναν έξυπνο τρόπο για να ξεφύγετε από την πόλη και να ανακαλύψετε νέους Δρόμους της Ζωής.

Με μια ματιά

 • Κινητήρας CP2 άμεσης απόκρισης και υψηλής ροπής με προδιαγραφές EU5
 • Η πιο ελαφριά στην κατηγορία, ιδανική αναλογία ισχύος/βάρους
 • Πλαϊνές βαλίτσες 20 λίτρων
 • Ψηλότερος και φαρδύτερος ανεμοθώρακας touring
 • Ειδικά σχεδιασμένη, άνετη σέλα υψηλής ποιότητας
 • Ρυθμιζόμενη εμπρός και πίσω ανάρτηση
 • Ελαφρύ μικρό φέρινγκ με επιθετική όψη
 • Μεγάλη αυτονομία
 • Διπλοί προβολείς, φώτα θέσης και φλας LED
 • Οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών

TRACER 7 GT

Μόλις δείτε την TRACER 7 GT, θα καταλάβετε ότι δεν πρόκειται για κάτι συνηθισμένο. Όλα τα στοιχεία αυτής της δυναμικής και ευέλικτης μοτοσυκλέτας έχουν σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν μια απαράμιλλη εμπειρία. Και μόλις αρχίσετε να οδηγείτε, θα κατανοήσετε ότι αυτό το sport touring μοντέλο επόμενης γενιάς έχει την ικανότητα να μετατρέψει την κάθε διαδρομή σας σε μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία, θυμίζοντάς σας την πρώτη φορά που οδηγήσατε μοτοσυκλέτα.

Χαρακτηριστικά
MTRC001000
3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: