Yamaha Urban Mobility

Yamaha Urban Mobility Tricity 300
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility Tricity 300
Το Tricity 300 είναι έτοιμο να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Ο τρίτροχος σχεδιασμός του χαρίζει μια νέα αίσθηση σταθερότητας και σιγουριάς. Το γεγονός ότι είναι το πιο ελαφρύ και κομψό μοντέλο στην κατηγορία του το κάνει το πιο έξυπνο μέσο μετακίνησης στην πόλη. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να το οδηγήσετε εάν έχετε δίπλωμα αυτοκινήτου!* (*Ενδέχεται να ισχύουν περιορισμοί ανά χώρα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Επιπλέον η Yamaha συνιστά σε όλους τους αναβάτες να παρακολουθήσουν μαθήματα οδήγησης μοτοσυκλέτας πριν οδηγήσουν οποιοδήποτε δίτροχο ή τρίτροχο όχημα.)
Yamaha Urban Mobility Tricity 155
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility Tricity 155
Το βασικό χαρακτηριστικό του Tricity 155 είναι η διάταξη 3 τροχών με δύο κεκλιμένους μπροστινούς τροχούς που προσφέρουν αυξημένη αίσθηση σταθερότητας και αυτοπεποίθηση, ειδικά σε κακής ποιότητας ή βρεγμένο οδόστρωμα. Έξυπνο, κομψό και βολικό, αυτό το φιλικό προς τον αναβάτη scooter εμπνέει εμπιστοσύνη και σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση στην πόλη κάθε στιγμή μέσα στη μέρα σας.
Yamaha Urban Mobility NMAX 155
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility NMAX 155
Οι καιροί αλλάζουν και όλοι πρέπει να σκεφτόμαστε τον εξυπνότερο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη και γύρω από αυτήν. Με τον πανίσχυρο κινητήρα των 155 κ.εκ. που σας προσφέρει ταχύτερη επιτάχυνση για ευκολότερα προσπεράσματα, καθώς και υψηλότερη τελική ταχύτητα για να ξεφεύγετε από την κίνηση στον αυτοκινητόδρομο, το NMAX 155 είναι το όραμα της Yamaha για τις προσωπικές μετακινήσεις.
Yamaha Urban Mobility NMAX 125
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility NMAX 125
Τώρα είναι η στιγμή να ξανασκεφτείτε τον τρόπο που μετακινείστε στην πόλη και το NMAX 125 αποτελεί το όραμα της Yamaha για τις προσωπικές νέες μετακινήσεις. Χάρη στον ζωηρό και οικονομικό κινητήρα 125 κ.εκ. Blue Core προδιαγραφών EURO5, ο οποίος σας προσφέρει αυτονομία περίπου 300 χλμ. με γεμάτο ρεζερβουάρ, αυτό το εύχρηστο scooter για καθημερινές μετακινήσεις διατίθεται με κορυφαίο φινίρισμα και πλήρη εξοπλισμό σε προσιτή τιμή.
Yamaha Urban Mobility Delight
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility Delight
Ο χρόνος είναι πολύτιμο αγαθό. Για το λόγο αυτό, η δυνατότητα του να μπορείτε να μετακινηθείτε εύκολα γύρω από την πόλη, με στυλ και όσο πιο αποδοτικά γίνεται, αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Διασκεδαστικό και εύκολο στην οδήγηση, αυτό το ελκυστικό μέσο αστικής μετακίνησης, αποτελεί μια από τις πιο προσιτές λύσεις προσωπικής κινητικότητας.
Yamaha Urban Mobility NEO's
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Urban Mobility NEO's
Αυτή είναι ιδανική περίοδος για να ανακαλύψετε νέες αποδοτικές λύσεις για τις αστικές σας μετακινήσεις. Οι τρόποι μετακίνησης στην πόλη μεταμορφώνονται σημαντικά, καθώς οι άνθρωποι απομακρύνονται από τον συνωστισμό των δημόσιων συγκοινωνιών και αναζητούν έναν απλό και προσιτό τρόπο ζωής, εργασίας και μετακίνησης στην πόλη. Το NEO’s είναι έτοιμο και σας περιμένει.