Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το noulasmoto.gr, έχει το δικαίωμα επιστροφής ή αλλαγής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής της παραγγελίας σας και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση. Σε περίπτωση χρήσης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής του συσκευασίας, δε γίνεται δεκτή η επιστροφή. Εάν η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το κατάστημα NOULASMOTO έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω το προϊόν.

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (info@noulasmoto.gr - Τηλ.:24310-77577) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του NOULASMOTO.

Στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα:

  1. Να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Αφού επικοινωνήσετε μαζί μας, πραγματοποιήστε τη νέα σας παραγγελία τοποθετώντας ως τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση" και την προσθήκη της λέξης " Αλλαγή" στα σχόλια. Στη συνέχεια μας αποστέλλετε το δέμα με το προϊόν εσωκλείοντας την απόδειξη αγοράς.

Συνιστούμε να φυλάξετε όλα τα έγγραφα με τα οποία σας έχει σταλεί εξαρχής η παραγγελία σας (απόδειξη πληρωμής, δελτίο μεταφοράς, καρτελάκι εγγύησης και αυθεντικότητας κτλ), ενώ θα πρέπει να διατηρηθεί η συσκευασία του προϊόντος. Σας παρακαλούμε επίσης για τη φροντίδα του δέματος που θα επιστρέψετε, ώστε να μην υπάρχει φθορά κατά την επιστροφή του σε εμάς.

Μετά την επικοινωνία μαζί μας, αναζητήστε το πλησιέστερο προς εσάς κατάστημα ACS Courier ή Γενική Ταχυδρομική και καλέστε τους ώστε να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από το χώρο σας.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: YAMAHA ΝΟΥΛΑΣ Ο.Ε. -ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΟΤΟ-ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΚ/ΚΑ-ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΑΞΕΣΟΥΑΡ, Ελ. Βενιζέλου 15, Τρίκαλα 42131, Τηλ: 24310-77577

Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα έξοδα πληρωμής (αντικαταβολή, ταχυμεταφορά και τραπεζικά έξοδα εμβασμάτων) επιβαρύνουν τον πελάτη.

Τα έξοδα επιστροφής προϊόντων επιβαρύνουν τον πελάτη με το ποσό των 4€ για επιστροφές εντός Ελλάδας , χρησιμοποιώντας αποκλειστικά την ACS Courier ή τη Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό δεν καταβάλλεται στον courier αλλά αφαιρείται από το ποσό προς επιστροφή.

Επιτρέψτε μας χρόνο 10 (δέκα) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστετην χρήση των
cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.