Γενικά

Παράδοση από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Τόπος παράδοσης

Το noulasmoto.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα . Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Τιμές

Οι τιμές του noulasmoto.gr είναι οι τελικές, δηλαδή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής και αντικαταβολής.

Έξοδα Aποστολής και Αντικαταβολής

• Έξοδα Αποστολής Ελλάδας: 4,00 €  για παραγγελίες έως 90,00 €.
• Έξοδα Αντικαταβολής Ελλάδας: 3.00 €.
• Δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 90 € στην Ελλάδα.

Ολοκλήρωση/Επιβεβαίωση παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το noulasmoto.gr μέσω email την επιβεβαίωση με την ποσότητα παραγγελίας, το κόστος και τον αριθμό της παραγγελίας. Παρακαλούμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά το email σας στην φόρμα παραγγελίας.

Χρόνος αποστολής

Η αποστολή γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που παρήγγειλε ο πελάτης δεν είναι διαθέσιμο, τότε το noulasmoto.gr θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας μέσω email ή/και τηλεφώνου, ώστε να σας ενημερώσει για το πότε πιθανολογείται η αποστολή του. Εάν ο πελάτης θεωρεί ότι το χρονικό διάστημα παραλαβής του προϊόντος δεν τον ικανοποιεί, δύναται να ανακαλέσει την παραγγελία του εν λόγω προϊόντος.

Τρόπος παράδοσης

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά μέσω των εταιρειών ταχυμεταφορών ACS COURIER,ΕΛΤΑ COURIER και Γενικής Ταχυδρομικής, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.

*Τα ποδήλατα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία λόγω όγκου και  Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν την παράδοση μέχρι την έδρα του πρακτορείου μεταφορών της πόλης-περιοχής σας, και όχι παράδοση στην τελική διεύθυνση (πχ διέυθυνση οικίας).

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστετην χρήση των
cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.