Yamaha Supersport

Yamaha Supersport R1M
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R1M
Η R1M είναι η πιο προηγμένη μοτοσυκλέτα παραγωγής που δημιούργησε ποτέ η Yamaha. Κατασκευασμένη ειδικά για επιβλητικές επιδόσεις στην πίστα, είναι εξοπλισμένη με επαναστατική ηλεκτρονική τεχνολογία ελέγχου, η οποία σάς επιτρέπει να πιέσετε ακόμα περισσότερο και να ανακαλύψετε τις πραγματικές σας δυνατότητες.
Ιστορία R. Το μέλλον σας.
Η Yamaha δημιούργησε την αγωνιστικού προσανατολισμού R1M χρησιμοποιώντας ορισμένες από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν με βάση τη νικηφόρα μοτοσυκλέτα M1 MotoGP. Η κορυφαίας τεχνολογίας ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση (ERS) της Öhlins με μπροστινό πιρούνι αερίου με τεχνολογία αντισπηλαίωσης NPX αναδεικνύει τις καλύτερες επιδόσεις σας σε κάθε πίστα. Επίσης, η χρήση πλαισίου από ανθρακονήματα με χαμηλή μετωπική επιφάνεια σάς βοηθά να ελαχιστοποιήσετε τους χρόνους του γύρου.
Αλλά το στοιχείο που χαρακτηρίζει την R1M ως ένα πραγματικά επαναστατικό μοντέλο, είναι τα τεχνολογικά βοηθήματα για τον αναβάτη, όπως το Σύστημα Ελέγχου Πέδησης, η Διαχείριση Φρένου Κινητήρα και ο Έλεγχος Εκκίνησης, καθώς και η Μονάδα Ελέγχου Επικοινωνίας για την καταγραφή δεδομένων και την ασύρματη ρύθμιση του κινητήρα. Διαθέσιμη στο νέο χρωματικό συνδυασμό Icon Performance σε carbon και black με μπλε λεπτομέρειες και μπλε τροχούς, η R1M είναι η απόλυτη μοτοσυκλέτα της σειράς R που παρέχει το πιο ολοκληρωμένο πακέτο για την πίστα.
Με μια ματιά
Κορμός από ανθρακονήματα εμπνευσμένος από την M1
Ηλεκτρονική αγωνιστική ανάρτηση (ERS) Öhlins
πιρούνι Öhlins NPX που αποτρέπει τη σπηλαίωση του λαδιού
Ελαφρύ πίσω μέρος από ανθρακονήματα
Χαραγμένος αριθμός παραγωγής
Σύστημα ελέγχου πέδησης (BC)
Σύστημα διαχείρισης φρεναρίσματος κινητήρα (EBM)
Κινητήρας crossplane 998 κ.εκ.
Hλεκτρονικό σύστημα γκαζιού APSG
Σύστημα ελέγχου εκκίνησης (LCS) λαστικά Bridgestone Battlax RS11 - πίσω ελαστικό διατομής 190 χιλ.
Η αποκλειστική μονάδα ελέγχου επικοινωνίας (CCU) προσφέρει ασύρματη ρύθμιση
Αδρανειακή μονάδα μέτρησης (IMU) 6 αξόνων
Ηλεκτρονικά χαρακτηριστικά ελέγχου υψηλής τεχνολογίας
Yamaha Supersport R1
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R1
Από την κιόλας πρώτη στιγμή, η R1 αναπτύχθηκε χωρίς συμβιβασμούς και αυτή η λιτή και εστιασμένη σχεδιαστική φιλοσοφία καθιστά αυτή την αγωνιστική μοτοσυκλέτα υψηλής τεχνολογίας της Yamaha ως την πλέον συναρπαστική μοτοσυκλέτα supersport της εποχής μας.
Yamaha Supersport R7 World GP 60th Anniversary
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R7 World GP 60th Anniversary
Οι μικρές διαστάσεις και ο κινητήρας υψηλής ροπής της R7 είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να χαμογελάτε σε κάθε διαδρομή, καθώς δημιουργήθηκαν με το ίδιο καθαρόαιμο αγωνιστικό DNA που χαρακτηρίζει κάθε supersport μοτοσυκλέτα της Yamaha. Και για να γιορτάσει τα 60 χρόνια συμμετοχής στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Grand Prix, η Yamaha δημιούργησε την αποκλειστική R7 World GP 60th Anniversary με τον εμβληματικό λευκό και κόκκινο χρωματικό συνδυασμό speed block.
Yamaha Supersport R7
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R7
Τα μοντέλα της σειράς R της Yamaha συναρπάζουν χιλιάδες αναβάτες για περισσότερα από 20 χρόνια. Τώρα προστίθεται στη σειρά ένα νέο μοντέλο που είναι έτοιμο να καλωσορίσει μια νέα γενιά αναβατών στον Κόσμο των R. Γρήγορη, ευέλικτη και όμορφη, η R7 προσφέρει sport επιδόσεις με καθημερινή απολαυστική οδήγηση.
Yamaha Supersport R6
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R6
Αυτή είναι η απόλυτη μοτοσυκλέτα Supersport 600 κ. εκ. που κυριαρχεί εδώ και χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSSP. Όπως κάθε άλλη μοτοσυκλέτα της σειράς R, έχει αναπτυχθεί χωρίς συμβιβασμούς με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα επιδόσεων. Και, για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο εσάς και την ομάδα σας να προετοιμαστείτε για την αγωνιστική σεζόν, η R6 RACE που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα, παρέχεται πλέον με διαμόρφωση έτοιμη για αγώνες.
Yamaha Supersport R3
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R3
Ο R-World σε καλεί. Εξοπλισμένη με πολύστροφο κινητήρα EU5 321 κ.εκ., η R3 είναι πλήρως εξοπλισμένη με μια μεγάλη σειρά βασικών χαρακτηριστικών που σας παρέχουν εξαιρετικές επιδόσεις, σε συνδυασμό με την κορυφαία στην κατηγορία ποιότητα και στυλ που δεν περνά απαρατήρητο. Είναι η απόλυτη ελαφριά supersport έκδοση με δυνατότητα διπλώματος κατηγορίας A2 της Yamaha.
Yamaha Supersport R125
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Supersport R125
R σημαίνει Race. Κάθε μοτοσυκλέτα της θρυλικής σειράς R έχει τις ρίζες της στις αγωνιστικές μοτοσυκλέτες Yamaha που έχουν κυριαρχήσει στα πρωταθλήματα MotoGP® και World Superbike. Η ριζοσπαστική νέα σχεδίαση της νέας R125 προέρχεται από τις R1 και R7 και δίνει σε αυτήν την ελαφριά Supersport 125 κ.εκ., τη συμπεριφορά και την αίσθηση μιας μεγάλης μοτοσυκλέτας. Με ισχυρό κεντρικό προβολέα LED, διπλά φώτα θέσης LED και ρύγχος σε σχήμα M, η επιθετική νέα, μπροστινή όψη διαθέτει το αυθεντικό DNA της σειράς R.