Yamaha Supersport R6
Yamaha Supersport R6

Yamaha Supersport R6

Yamaha Supersport R6

Αρκεί να κοιτάξετε το εξαιρετικό ιστορικό νικών αυτής της Supersport μοτοσυκλέτας 600 κ.εκ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WorldSSP και σε πολλές άλλες αγωνιστικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, και θα διαπιστώσετε ότι προσφέρει τον γρηγορότερο τρόπο να ανεβείτε στο βάθρο. Και, για να βοηθήσει ακόμα περισσότερο εσάς και την ομάδα σας να προετοιμαστείτε για την αγωνιστική σεζόν, η R6 RACE που προορίζεται αποκλειστικά για χρήση σε πίστα, παρέχεται πλέον με διαμόρφωση έτοιμη για αγώνες

Αποστολή σε 3-5 εργάσιμες
13.900,00 €
με ΦΠΑ Αποστολή σε 3-5 εργάσιμες

Περιγραφή

Yamaha Supersport R6

Η R6 RACE διαθέτει σώμα με επιθετικό στυλ, το οποίο περιλαμβάνει το εμβληματικό μπροστινό άνοιγμα εισαγωγής αέρα σχήματος M. Εμπνευσμένη από την εργοστασιακή μοτοσυκλέτα M1 MotoGP®, η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση προσφέρει μέγιστη αποδοτικότητα για καλύτερους χρόνους ολοκλήρωσης των γύρων, ενώ το μικρών διαστάσεων πλαίσιο Deltabox, το σμιλευμένο ρεζερβουάρ καυσίμου από αλουμίνιο και το λεπτό υποπλαίσιο μαγνησίου, σάς επιτρέπουν να "κολλάτε" πάνω στην μοτοσυκλέτα στην ευθεία.

Η απογυμνωμένη διαμόρφωση της μοτοσυκλέτας R6 RACE, που διατίθεται σε χρώμα Tech Black, είναι ιδανική για όλους, από συμμετέχοντες σε track day μέχρι φιλόδοξους αναβάτες αγώνων, που επιθυμούν να γνωστοποιηθεί το όνομά τους με την πρώτη τους μεγάλη νίκη. Με πολυάριθμους τίτλους στο όνομά του στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα WorldSSP, ο ελαφρύς τετρακύλινδρος εν σειρά κινητήρας 599 κ. εκ. έχει αποδείξει ότι είναι ο ταχύτερος στον κλάδο. Με την Ηλεκτρονική της Εισαγωγή YCC-I (Yamaha Chip Controlled Intake), το Ηλεκτρονικό Γκάζι YCC-T (Yamaha Chip Controlled Throttle), αλλά και τον μονόδρομο συμπλέκτη, το κιβώτιο 6 ταχυτήτων κοντών σχέσεων και το Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων QSS (Quick Shift System), η αγωνιστική R6 RACE προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου σε κάθε πίστα.

Τύπος κινητήρα

Τετράχρονος, Υγρόψυκτος, Με πρόσθια κλίση, 2EEK, τετραβάλβιδος

Κυβισμός

599 κ. εκ.

Διαμέτρος x Διαδρομή

67,0 x 42,5 χλστ.

Σχέση συμπίεσης

13,1 : 1

Μέγιστη ισχύς

87,1 kW (118,4 PS) στις 14.500 σ.α.λ.

Μέγιστη ροπή

61,7 Nm (6,3 kg-m) στις 10.500 σ.α.λ.

Σύστημα λίπανσης

Υγρό κάρτερ

Τύπος συμπλέκτη

Υγρός, Πολύδισκος

Σύστημα ανάφλεξης

TCI

Σύστημα εκκίνησης

Ηλεκτρική μίζα

Σύστημα μετάδοσης

Μόνιμης εμπλοκής, 6 ταχυτήτων

Τελική μετάδοση

Αλυσίδα

Fuel consumption

6,6 λίτρα / 100 χλμ.

CO2 emission

154 γρ./χλμ.

Τροφοδοσία

Ψεκασμός καυσίμου

Λεπτομέρειες προϊόντος

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστετην χρήση των
cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.