Yamaha Sport Heritage

Yamaha Sport-Heritage XSR900
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR900
Η XSR900 διατηρεί τον χαρακτήρα της σε κάθε είδους διαδρομή. Είτε κυκλοφορεί στους ονειρικούς, γεμάτους στροφές δρόμους, είτε στον ανοιχτό ίσιο δρόμο, νιώθει εξίσου άνετα. Διαθέτει το πλέον σύγχρονο πακέτο ηλεκτρονικών συστημάτων που προσφέρει σε κάθε αναβάτη κορυφαίο επίπεδο ελέγχου, σε οποιαδήποτε συνθήκη. Και με το sport Σύστημα Γρήγορης Αλλαγής Ταχυτήτων Quick Shifter αλλά και το Cruise Control που σάς προσφέρει άνετα ταξίδια, με αυτήν την ρωμαλέα τρικύλινδρη μοτοσυκλέτα μπορείτε να ταξιδέψετε σε οποιοδήποτε προορισμό ονειρεύεστε.
Yamaha Sport-Heritage XSR700 Legacy
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR700 Legacy
Με διαχρονική εμφάνιση scrambler εμπνευσμένη από ορισμένες από τις πιο εμβληματικές μοτοσυκλέτες Yamaha από μια άλλη εποχή, η XSR700 Legacy είναι το είδος της μοτοσυκλέτας που σας κάνει να νιώθετε υπέροχα, κάθε φορά που οδηγείτε. Πίσω από την κλασική της εμφάνιση, θα ανακαλύψετε την πλέον προηγμένη τεχνολογία κινητήρα και πλαισίου, η οποία είναι έτοιμη να σας προσφέρει πραγματικά συναρπαστική απόδοση.
Yamaha Sport-Heritage XSR700 XTribute
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR700 XTribute
Εκτός από τις σαφείς σχεδιαστικές παραπομπές από την XT500 στην XSR700 XTribute, και οι δύο μοτοσυκλέτες έχουν ορισμένα σημαντικά κοινά χαρακτηριστικά χάρη στα οποία έχουν γίνει αξιαγάπητες. Τόσο η XT500 όσο και η XTribute έχουν σχετικά απλή σχεδίαση, εύκολα αξιοποιήσιμη δύναμη και ευελιξία σε κάθε είδους συνθήκη. Ανόθευτη απολαυστική οδήγηση που συνοδεύεται από τον σεβασμό της Yamaha στην ποιότητα.
Yamaha Sport-Heritage XSR700
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR700
Η XSR700 είναι μια πραγματική μοτοσυκλέτα παλιάς σχολής, αποδεικνύοντας την αξία της στον δρόμο. Καρδιά της μοτοσυκλέτας είναι ο ευέλικτος χαρακτήρας της. Η XSR700 είναι μια μοτοσυκλέτα, κατασκευασμένη για να την οδηγείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Από χαλαρές βόλτες μέχρι απαιτητικές διαδρομές με στροφές, αυτή η μοτοσυκλέτα ανταποκρίνεται αναλόγως.
Yamaha Sport-Heritage XSR125 Legacy
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR125 Legacy
Αυτό το ελαφρύ μοντέλο "Faster Sons" είναι η ιδανική μοτοσυκλέτα για όλους όσους εκτιμούν τη διαχρονική σχεδίαση και το αυθεντικό στυλ, αλλά παράλληλα επιθυμεί τις sport επιδόσεις της τελευταίας τεχνολογίας κινητήρα και πλαισίου. Εμπνευσμένη από το παρελθόν και κατασκευασμένη για το μέλλον, η XSR125 Legacy είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε αναβάτη, αρχάριο, έμπειρο ή επανερχόμενο.
Yamaha Sport-Heritage XSR125
Χρηματοδότηση έως 84 Μήνες - Αποστολή σε όλη την ΕλλάδαYamaha Sport-Heritage XSR125
Η κομψή XSR125 διαθέτει ό, τι χρειάζεστε, για να φτάσετε στον προορισμό σας πιο σύντομα. Η διαχρονική όμορφη εμφάνιση και τα εντυπωσιακά χρώματα την κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ ο κινητήρας 125 κ.εκ. πλήρους ισχύος 11 kW και η ευελιξία της, κάνουν την κάθε διαδρομή πολύ πιο ευχάριστη, από τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τον συνωστισμό που τα χαρακτηρίζει.