Τρόποι πληρωμής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Aντικαταβολή:

Πληρώνετε κατά την παραλαβή των προϊόντων της παραγγελίας σας. Η αντικαταβολή χρεώνεται +3€ .

Ηλεκτρονική Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα:

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση κάρτας Visa, Mastercard, Maestro μέσα από την υπηρεσία της Τράπεζας EUROBANK.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία χρησιμοποιείται για την επεξεργασία συναλλαγών ηλεκτρονικών πληρωμών, δηλαδή για χρεώσεις καρτών που προέρχονται από site επιχειρήσεων που φιλοξενούν ηλεκτρονικά καταστήματα στα οποία οι χρήστες μπορούν να πληρώσουν χρεώνοντας την κάρτα τους. Στη λύση αυτή, ο χρήστης ανακατευθύνεται από το site της επιχείρησης σε μία ασφαλή σελίδα της Τράπεζας EUROBANK όπου θα συμπληρώσει τα στοιχεία της κάρτας του.

Η σελίδα που ο χρήστης εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του είναι ασφαλής (χρήση SSL encryption με 128-bit μέγεθος κλειδιού) το οποίο εξασφαλίζει το απόρρητο και την ασφαλή μεταφορά των στοιχείων της κάρτας στη EUROBANK.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Καταθέτετε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία της παραγγελίας σας σε τραπεζικό λογαριασμό. Φροντίστε να αναγράφετε στο απόκομμα της κατάθεσης ή στα σχόλια της κατάθεσης (σε περίπτωση που κάνατε χρήση web banking) τον αριθμό της παραγγελίας.

Για επιβεβαίωση πληρωμής, μας αποστέλλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής με fax στο 2431079369 ή με mail στο info@noulasmoto.gr

Τράπεζα Πειραιώς: IBAN: GR 2001715870006587102212170

EUROBANK: 00260233150201353298

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: ΝΟΥΛΑΣ Ο.Ε.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστετην χρήση των
cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.