Το noulasmoto.gr σας δίνει τις εξής δυνατότητες πληρωμής της αγοράς σας:

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας πληρώνοντάς το στις συνεργαζόμενες εταιρίες ταχυμεταφορών ACS Courier και Γενική Ταχυδρομική κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Τα έξοδα πληρωμής με αντικαταβολή είναι 3 ευρώ για αγορές κάτω των 90 ευρώ και δωρεάν για αγορές άνω των 90 ευρώ.

2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας σας χρεώνοντας τη πιστωτική σας κάρτα (Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club International) ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέσω του ασφαλούς τραπεζικού περιβάλλοντος της τράπεζας EUROBANK.

4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Έχετε την δυνατότητα να εξοφλήσετε το ποσό αξίας της παραγγελίας μέσω κατάθεσης σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN: GR 2001715870006587102212170

Στοιχεία δικαιούχου λογαριασμών: ΝΟΥΛΑΣ Ο.Ε.

Για την ταχύτερη και καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της εντολής κατάθεσης μέσω e-mail στο info@noulasmoto.gr είτε μέσω Fax στο +30 24310 79369.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:6937280388

Email: info@noulasmoto.gr

Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

Σάββατο: 09:30 - 14:00

 

Πώς μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Εάν ο πελάτης δεν μείνει ικανοποιημένος με την αγορά που πραγματοποίησε από το noulasmoto.gr, έχει το δικαίωμα ΔΩΡΕΑΝ επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση το κόστος επιστροφής επιβαρύνει το noulasmoto.gr, μόνον εφόσον η αποστολή της επιστροφής πραγματοποιηθεί μέσω της εταιρίας ταχυμεταφορών ACS COURIER, με την οποία συνεργάζεται το noulasmoto.gr.

Προτού προχωρήσετε σε αποστολή επιστροφής της παραγγελίας σας, επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email (info@noulasmoto.gr - Τηλ.: 24310-77577) ώστε να λάβετε την έγκριση της αίτησης επιστροφής σας από το Τμήμα Επιστροφών του NOULASMOTO.

Συνιστούμε να φυλάξετε όλα τα έγγραφα με τα οποία σας έχει σταλεί εξαρχής η παραγγελία σας (απόδειξη πληρωμής, δελτίο μεταφοράς, καρτελάκι εγγύησης και αυθεντικότητας κτλ), ενώ θα πρέπει να διατηρηθεί η συσκευασία του προϊόντος. Σας παρακαλούμε επίσης για τη φροντίδα του δέματος που θα επιστρέψετε, ώστε να μην υπάρχει φθορά κατά την επιστροφή του σε εμάς.

Μετά την επικοινωνία μαζί μας, αναζητήστε το πλησιέστερο προς εσάς κατάστημα ACS Courier ή Γενική Ταχυδρομική και καλέστε τους ώστε να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από το χώρο σας.

Ως στοιχεία παραλήπτη συμπληρώστε: YAMAHA ΝΟΥΛΑΣ Ο.Ε. ΕΜΠΟΡΙΑ ΜΟΤΟ- ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛ/ΚΑ -ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ -ΑΞΕΣΟΥΑΡ, Ελ. Βενιζέλου 15, Τρίκαλα 42131, 24310-77577

Επιτρέψτε μας χρόνο 5 (πέντε) εργάσιμων ημερών για την επιστροφή χρημάτων, από την ημέρα παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής από την courier και του παραστατικού αγοράς των επιστρεφόμενων προϊόντων έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφή χρημάτων σας.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή αρκεί να μην έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της.

Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική ή κατάθεση, θα πραγματοποιήσουμε άμεσα επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η αγορά.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.